Vedrud eritellimuse alusel

Jurvan Jousi arvestab erinevaid vajadusi

Jurvan Jousi toodab vedrusid eritellimuse alusel, arvestades kliendi soove. Lõuna-Pohjanmaal Kurika linna alluvusse kuuluvas Jurvas toodetakse survevedrusidkoonusvedrusidväändevedrusid, traatdetaile, lehtvedrusid ja lehtdetaile. Ühtlase kvaliteedi tagavad pühendunud töötajad, kaasaegne masinapark ja kasutusel olev uusim CNC-tehnoloogia.

Võtke ühendust ja töötame välja teie kasutuskoha jaoks sobivas mõõdus tooted.

Joustavaa täsmäpalvelua teollisuudelle

Jurvan Jousi Oy:n tehtaalta lähtee vuosittain miljoonia jousia Suomeen, Eurooppaan, Kaukoitään sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. Vahvuutena on mahdollisuus suuriin tuotantoeriin ja osaaminen tavallista vaativimmissa jousitusratkaisuissa. Yritys pystyy toimimaan hyvin nopeassa syklissä. Kansainvälisetkin yritykset ovat huomanneet, että Jurvan Jousen toimitusvarmuus on liki sata prosenttia.

  • Valmistamme myös tarvittaessa itse puristintyökaluja.
  • Oma karkaisu- ja lämpökäsittelyprosessimme takaa oikea-aikaisen ja laadukkaan lopputuloksen.
  • Valmistuskokemusta on muun muassa jousiteräksestä, öljykarkaistusta jousilangasta, ruostumattomasta, kuumankestävästä ja haponkestävästä jousiteräksestä, kuparista, tinapronssista, teräksestä, pehmeästä teräksestä ja muista erikoisaineista. Erikoisuutena ovat niin sanotut superseokset, esimerkiksi tulenkestävä jousiteräs sekä äärimmäisen syövyttäviä olosuhteita kestävä jousiteräs.

40 aastat vedrusid väga professionaalsel tasemel

Valmistame eritellimusel sellise vedru, nagu soovite

40 aastat vedrusid väga professionaalsel tasemel

Valmistame eritellimusel sellise vedru, nagu soovite