Springs From Jurva With 50 Years Experience

Toimitusjohtajan terveiset – vahvasti kohti uutta vuotta

By 21 joulukuun, 2023Ajankohtaista

Jurvan Jousen toimitusjohtaja Lasse Hahto paketoi kuluneen vuoden kuulumiset – lukaise Lassen terveiset alta!

”Viime vuoden kova vauhtimme jatkui läpi kuluneen vuoden kevään, mutta kesälomien jälkeen tahti hidastui selvästi. Toimitamme paljon tuotteita mm. rakennusteollisuuteen, ja alan ongelmat heijastuvat nyt myös meille. Syksyn aikana tuotantomme onkin tehnyt parin kuukauden ajan nelipäiväistä työviikkoa. Välillä on silti pitänyt kiirettäkin ja henkilöstö on ollut hyvin positiivisilla mielin.

Yksi puristusjousihiomakoneistamme hajosi viime vuoden lopulla eikä vanhaa konetta saatu kuntoon valmistajan avusta huolimatta. Uusi kone tilattiin Saksasta vuoden vaihteessa ja se saatiin Jurvaan ennätysajassa jo alkukesästä. Koneongelmien mukaan tuomista haasteista huolimatta onnistuimme hyvällä suunnittelulla ja kovalla työllä välttämään pahemmat viivästykset toimitusajoissa.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Nykyiset tilamme ovat jääneet pieneksi, mutta laajennussuunnitelmat ovat vielä toistaiseksi piirustuspöydällä. Maailmantalous on ollut kovin ailahtelevaista eivätkä ensi vuoden näkymätkään ole täysin selkeät. Uutisissa esitetyistä huonoista kansantalouden kehitysennusteista huolimatta Jurvan Jousi painaa vahvasti eteenpäin!”

Jurvan Jousen väki lomailee joulun välipäivät ja palaamme töiden ääreelle jälleen 2.1.2024. Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää joulun aikaa ja menestystä tulevaan vuoteen.