Springs From Jurva With 50 Years Experience

Nyt jousia jopa 12 mm teräslangasta

By 10 huhtikuun, 2019Ajankohtaista

Investoimme laatuun ja tuottavuuteen yhä paksumpien jousien osalta

 

Jousen tai muun kappaleen valmistaminen teräslangasta manuaalisesti on hidasta ja raskasta työtä. Työ käy yhä raskaammaksi sen myötä, mitä paksumpi lanka on kyseessä. Heikko työergonomia ja työn raskaus aiheuttavat yleensä myös sen, että tarkkuus heikkenee, laatu kärsii ja näin myös tuottavuus hidastuu. Teimme alkukesästä 2018 miljoonainvestoinnin, jonka myötä pystymme tarjoamaan ratkaisua näihin edellä mainittuihin haasteisiin.

Kyseessä on uusi FMU 80-vääntökone, jolla saamme valmistettua tehokkaasti lankaosia jopa 12 mm paksuisesta ruostumattomasta teräslangasta. Tavallisesta jousikoneesta poiketen pystymme tekemään tasomaisen kappaleen lisäksi monipuolisempia muotoja ja taivutuksia paksummastakin langasta.

Konetoimitusten osalta olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä saksalaisen laitevalmistajan Wafioksen kanssa, joten oli luonnollista luottaa tämänkin hankinnan osalta heidän tuottamaansa laatuun ja ammattitaitoon. Kone on ollut käytössä jo useammassa projektissa ja olemme toteuttaneet sillä mm. erilaisia kahvoja, tukilankoja, nostosilmukoita, maalauskoukkuja, sairaalasängynosia ja nostokoukkuja.

 

Investointi tukee tavoitteitamme ja vahvuuksiamme

Toimintamme vahvuuksia ovat valmius suuriin tuotantoeriin sekä erikoisosaaminen tavallista vaativimmissa jousitusratkaisuissa. Uusi investointimme tukee hyvin vahvuuksiamme, ja sen myötä pystymme tarjoamaan yhä monipuolisempia jousia ja lankaosia aiempaa laajemmalla skaalalla.

Uuden koneen myötä kappaleet saadaan valmistettua nopeammin kuin ennen, työn tarkkuus on huomattavasti parempi ja laatu tasaisempaa verrattuna moniin manuaalisesti valmistettuihin kappaleisiin. Pystymme siis tarjoamaan asiakkaillemme entistä laadukkaampaa jälkeä, sekä tuottavuutta ja kustannustehokkuutta osien valmistukseen.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää monipuolistuneesta tarjonnastamme, ole rohkeasti yhteydessä meihin.