Springs From Jurva With 50 Years Experience

Vuosi 2019 pakettiin ja uusi vuosi aluillaan

By 14 tammikuun, 2020Ajankohtaista

Kiitos kuluneesta vuodesta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

Vuosi 2019 on päättynyt, samoin myös Jurvan Jousen tilikausi. Viime vuosi toi reilusti kasvua yritykselle ja tällä vauhdilla on hyvä aloittaa myös vuosi 2020.
Viime vuonna kasvua siivitti onnistuneet investoinnit laatuun ja tuottavuuteen, jotka ovat tuoneet meille asiakkaita ja lisää työtä. Vuonna 2018 hankkimamme uusi tekniikkaa on näkynyt vuoden 2019 aikana asiakkaiden tyytyväisyydessä, kun olemme pystyneet toimittamaan laadukkaita jousia nopeammin ja kustannustehokkaammin.

Viime vuoden aikana teimme kasvua pääsääntöisesti kotimaan markkinoilla. Samalla onnistuimme kasvattamaan myös ulkomaanvientiä merkittävästi.
Kotimaan kasvua on edesauttanut hyvin paljon se, että olemme tehneet tietoisen päätöksen panostaa entistä enemmän digitaaliseen markkinointiin.

Kasvun myötä on tullut mukavasti painetta myynnin ja tuotannon puolelle. Tästä huolimatta emme ole missään vaiheessa tinkineet tärkeimmistä periaatteistamme eli laadusta ja toimitusajasta.
Pyrimme myös vastaamaan tähän kasvaneeseen paineeseen palkkaamalla lisää ammattitaitoista henkilökuntaa ja tällä hetkellä meillä onkin kaksi paikkaa auki tuotantotyöntekijöille. Tämä rekrytointi on tarkoitus saada päätökseen alkuvuoden aikana.

Vuosi 2020 tulee olemaan mielenkiintoinen. Tavoitteenamme on jatkaa kasvun polulla ja tuottaa asiakkaillemme jatkossakin laadukasta ja kustannustehokasta palvelua, johon he voivat olla tyytyväisiä.

Menestyksen vuotta 2020 toivottaen!

 

Jaakko Ojala                        Lasse Hahto

Toimitusjohtaja                  Myyntipäällikkö